MOOD REPUBLIK KL RAYA FEST 2018 DI PWTC KEMBALI ~ Mawardi Yunus@Best-Properties-In-KL.info
Username: Password: No Account ? Sign Up NowBest Properties in KLDiscussion Topics
2 Hampshire Klcc Condominium Sale | 3 Kia Peng Apartment | Agile Malaysia Property | Jalan Eaton Properties | Klang Valley New Property | Best Properties In Kuala Lumpur City Centre (KLCC) | Bukit Bintang Apartments For Sale | Condo Near Starhill Gallery | Freehold Property Kl | Jalan Yap Kwan Seng New Condo | Panorama Klcc | Real Estate Condo Sale Kl | Setia Sky Residences Sale | Soho Suites Klcc Sale | Star Residences Klcc | The Avare Kl | Three28 Tun Razak Sale | Tun Razak Exchange Property


MOOD REPUBLIK KL RAYA FEST 2018 DI PWTC KEMBALI ~ Mawardi Yunus

MOOD REPUBLIK KL RAYA FEST 2018 DI PWTC KEMBALI ~ Mawardi Yunus. MOOD REPUBLIK KL RAYA FEST 2018 DI PWTC KEMBALI. MOOD REPUBLIK KL RAYA FEST 2018 DI PWTC KEMBALI. Sekali lagi bakal mengulangi kejayaan dengan mengadakan temasya terbesar iaitu KL RAYA FEST 2018 yang berlangsung selama 3 of the biggest hari bermula Jumaat 8 Jun 2018 seawal jam 10 pagi dan akan berlarutan tanpa henti pada 9, 10 Jun dan diakhiri pada 11 Jun, 10 pagi, dan ianya akan berlangsung selama 72 jam tanpa henti. Temasya ini bakal menghimpunkan lebih daripada 1,000 jenama yang majoritinya diterajui oleh usahawan generasi muda bumiputera Malaysia . Festival yang dianjurkan ini merupakan satu-satunya temasya yang berjaya mengumpulkan nama-nama besar dan eksklusif di bawah satu bumbung. Hujan duit sebanyak RM 100,000 akan diteruskan lagi tahun ini di Lobi PWTC pada upacara pembukaan dan bersedia untuk di rebut sebagai tanda terima kasih . Kepada pengunjung setia.

Selain dari itu, 100,000 pengunjung pertama bakal memperoleh . *jadi memang rugilah kalau korang tak turut serta.. Terus kekal relevan sebagai Festival Fesyen dan Kecantikkan yang berjaya mengumpulkan nama-nama besar dan ekslusif di bawah satu bumbung. Antara jenama besar yang turut serta pada kali ini adalah Ice Watch, Timberland, Elianto, Vida Beauty, D'herbs, Rico Rinaldi, Ezuwan Ismail, Melinda Looi, Mimpi Kita, Super Coffee, Jubah Souq, Sugarscarf, Losravelda, Shawl Publika, Jannah Noe, Starvillion, Tudung Ruffle, Naelofar Hijab, Lily Petuna, Zawara, Bokitta Hijab, Alflo Raldo, Dyxy Cosmetic dan banyak lagi. Turut memeriahkan lagi festival ini adalah artis dan selebriti yang mempunyai jenama sendin' iaitu MRP by Fattah Amin, Trudolly by Fazura, Nur Sajat RTW by Nursajat, Ziana Zain World heritage centre status by Ziana Zain, RCW by Rozita Che Wan, Zapatos by Zain Saidin, Sephia by Janna Nick , MF Shawl by Mira Filzah , Wak Doyok, Bellaz Beauty by MUA Bella, Wawa & Azril Zafril, Charms Foundation by Hael Husaini, Malaed by Hairul Azreen , Vida Beauty by Dato Sri Vida, D'herbs & Aliff By Sha by Date Sri vida d'herbs & Aliff Syukri, Jubah Lima Waktu by Wawa Zainal & Aeril Zafril, Emma RTW by Emma rtw by emma Maembong , Mika Series by Zoey Rahman, Cakenis by Haniz Zalikha, Owl by Nora Danish, El by Elfira Loy, Impian by Nelydia Senrose dan ramai lagi. Mood Republik juga tidak ketinggalan menjemput artis dari seberang iaitu Rossa bersama produknya Rossa Perfume dan Randy Pangalila Secret Perfume by Bellessa. Selain dapat mendekati para peminat para selebriti yang telah bergelar usahawan ini juga akan turut sama menjual dan mempromosikan produk-produk mereka kepada para peminat secara langsung. Memasuki tahun ke 5 penganjuran, festival Aidilfitri terbesar Asia ini akan berlangsung di bach lang recital hall 3 & 4 Pusat Dagangan Dunia Putra . Lokasi ini dipilih bagi memberikan keselesaan kepada usahawan dan juga pengunjung kerana mempunyai akses mudah bagi yang mempunyai kenderaan sendiri dan juga pengangkutan awam seperti LRT, komuter, bas serta teksi. Pada majlis sidang media yang lepas, mereka telah mengumumkan penaja-penaja utama Mood Republik 2018, Antara penaja Mood Republik adalah pusat sehenti membeli belah secara atas talian. Shopee yang juga akan membawa jenama-jenama besar ke pentas Mood Republik.

Pihak . Juga akan menyediakan rebat istimewa yang terkandung di dalam aplikasi Grab bagi memudahkan pengunjung menghadiri acara. Menurut pengasas Mood Republik, Datuk Kimi Iskandar Ismail, pada edisi kali ini. pengunjung bukan sahaja berbelanja malah mereka boleh mengimarahkan Ramadan dengan berbuka puasa. solat Terawih dan bersahur di PWTC sepanjang berlangsungnya. "Segalanya lengkap di PWTC, KL RAYA FEST 2018 menawarkan seleksi pilihan raya dari anak-anak kecil sehinggalah ke ibu bapa dan seluruh ahli keluarga. Tidak perlu berhujan dan berpanas, suasana yang dingin bakal menimbulkan 'mood' raya yang ceria buat pengunjung. Kami jangkakan jumlah pengunjung bakal mencecah 1 JUTA orang pada edisi penganjuran kali ini " kata Kimi.. Bagi peminat fesyen, ini adalah peluang yang sangat praktikal dan ekonomi bagi mendapatkan koleksi terkini. Anda tidak perlu ke pelbagai lokasi berbeza untuk mendapatkan jenama-jenama pilihan anda sebaliknya semua bakal terhidang dibawah satu bumbung. Inilah satu-satunya festival yang menghimpunkan lebih 900 peniaga online gergasi.

Kali ini, mereka menyasarkan jumlah sumbangan sebanyak RM500,000 dengan fokus utama untuk membantu memperbesar Maahad Sains Al-Quran Al-Amin Mood Republik , di Puchong dan Madrasah Huraidahah di Kota Bogor. Kedua dua entiti ini adalah penerima terbesar sumbangan Mood Republik Charity sejak 2014. Selain dari itu, setiap pengunjung akan mengalami keterujaan dan keseronokkan setiap kali berada di Festival ini kerana bukan sahaja dapat membeli barangan dari jenama-jenama kesukaan tetapi mereka juga berpeluang untuk memiliki sebuah Volkwagen Bettle Sports online for mac yang bernilai RM230,000 serta RM10,000 wang tunai apabila membeli belah dengan hanya serendah RM97 di dalam satu resit sepanjang Mood Republik Tour Sarawak sehinggalah Y.E.S Festival 2018, dan melayakkan pengunjung untuk bersama kami dalam ". Bukan sahaja tertumpu di PWTC tetapi juga akan berkunjung di tiga lagi lokasi yang lain yang dinamakan . Tabung Haji Hotel & Convention Center, Alor Star. Sultan Ahmad Shah Convention Center, Zenith Hotel Kuantan. Kuala lumpur hotel kuala Lumpur - 8,9 & 10 Jun 2018. Ini juga suatu gandingan kolaborasi utuh yang menghimpunkan pelbagai jenama pemiagaan di marat di ko alam maya daripada industri fesyen lelaki, wanita, kanak-kanak, makanan dan produk kecantikan di negara kita.

Ini juga adalah gandingan dalam usaha murni mereka bagi memeriahkan lagi industri pemiagaan Islam dari pelbagai produk dan sudut. Lead to noise pollution and manage the Projek Travel arrangements by our team at www.projektravel.com since 2014, he started blogging at www.mawardiyunus.com focusing on current trends and lifestyle issues and future projects and events coverage. His passion for discerning business and leisure travel has turns out some of the hobby into something worthy - writing help dvd essays on his experiences made memorable even for your reading pleasure! SAYA SOKONG SEPENUHNYA KEMPEN LOVE FOOD HATE WASTE. APA YANG MENARIK DI KARNIVAL UPIN IPIN 2017. JONLIVIA | MAJLIS PELANCARAN SELUAR FITNESS-SKINCARE & PERTANDINGAN PERINGKAT AKHIR 'SLIMPLEZY CHALLENGE'. Tun m terkejut apabila mula mula memasuki putrjaya... Wanita ini mencari pemandu dengan gaji rm35 000 se...

Bang raya2 ni simpan lah sikit bodoh tu netizen se... Kerajaan baru paling suci berbangga 55 ribu rakyat... Johari abdul tidak tahu menahu tular surat pkr nam... Seorang wanita ditelan hidup hidup ular sawa semas... Seri residensi in aman perdana sambut aidilfitri ke tahun baru cina. Tun m dedah mengapa tidak tinggal di seri perdana. Rampasan di Pavilion office tower and Residences 433 Jam Tangan RM80 Juta Disita. KOLEKSI UCAPAN DAN PANTUN HARI RAYA AIDILFITRI 2018. Sedar tak sedar Hari Raya Aidilfitri bakal tiba tak lama lagi, minggu ni orang dah mula sibuk dengan melengkapkan persiapan raya.

Malah... [KESIHATAN] Penerangan Tentang Isu Bahaya Tampal Cool Fever Di Dahi oleh Dr Halina | Cara Penggunaan Cool Fever Dengan Betol. Rasanya memang dah heboh tentang hal ni. Kalau difikir dengan logik pon memang orang akan percaya. Dapat pula kat manusia-manusia kreatif ... Tips Pilih Tembikai Yang Manis Dan Baik | Cara Beli Tembikai Yang Bagus. Tips Pilih Tembikai Yang Manis Dan Baik | Cara Beli Buah Tembikai Yang Elok | Penyakit artritis, gout serta keracunan uremik berlaku aki... LIRIK LAGU SUMANDAK SABAH - MARSHA MILAN & VELVET ADUK. Lagu Sumandak Sabah gandingan hebat Marsha Milan dan Velvet semakin tular di sosial media kerana lagunya yang sangat " catchy ... D'SAJI KL tower or the TITIWANGSA | RESTORAN TERPILIH DI KUALA LUMPUR. Restoran D'Saji KL tower or the Titiwangsa baru sahaja beroperasi pada tahun 2015 dimana lokasinya dulu merupakan Restoran Nelayan.

Ia... [Itinerari Ringkas] 4 Hari 3 Malam di Macao. Itinerari Ringkas 4 Hari 3 Malam di Macao | Macao merupakan salah satu. Destinasi mesra muslim sebenarnya, namun ramai orang tidak tahu tentang itu. MESKIPUN usianya kini sudah memasuki 66 tahun, namun penglibatannya dalam. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2018/1439H | Diam tak diam, setelah sebulan. Berpuasa, esok kita akan menyambut Syawal, *ALHAMDULILAH*!. Jika Allah. *Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H | *Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Gais! Momi nak buat entri khas buat semua pembaca blog Momi ni hehe. If kl isn't what you're insecure about your preferences including your skin, know where to put that there are urged to do so many ways to. Improve it. In malaysia which in addition to drinking lots of services residents of water and hob - 2-1 washing your face. Akhirnya ... drama yang ditunggu-tunggu *ANDAINYA TAKDIR 2* akan. Ditayangkan bermula hari ini 13 Jun 2018 , setiap Rabu- Jumaat,... *Senarai Penuh Menteri Kabinet Malaysia motorcycle grand prix 2018 * adalah satu yang ditunggu.

Oleh rakyat Malaysia. Seperti yang dijangka oleh banyak pihak, ketua sayap. Ketika Si Jomblo Staycation di Fox Harris Hotel Pekanbaru. Mirwaners, dimana-mana yang namanya jomblo, pasti di kata-katain orang. Contohnya, kemaren saat aku staycation sendirian di Fox Harris Hotel. *Percutian Hari Raya Di Port Dickson* - Pada kebiasaannya apabila menyebut. Sahaja 'Hari Raya', pastinya semua akan teringat kampung ha...

Tips bersahur secara sihat : Quaker Oat pilihan mudah dan cepat,. Sejak-sejak jadi ibu ni agak mencabar lalui bulan puasa sebenarnya,semua. Ibu-ibu pun macam tu kan.Tambahan ibu yang bekerjaya,mana nak masak makanan. Berbuka Puasa Ala Kampung Dan Menginap Di vetro in aereo The Settlement Hotel. Hujung minggu baru -baru ni , Ty ke Melaka. Boleh dikirakan sebagai. "weekend gateway" dengan member - member. Dan kali ni , Ty menginap di *... Pengalaman Berbuka Di Hotel PNB Perdana Kuala Lumpur. Meskipun hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum umat Islam. Menyambut Aidilfitri, suka untuk aku imbas kembali pengalaman berbuka di.

20 SEBAB KENAPA WAJIB GUNA BUS ONLINE TICKET. *20 Sebab Kenapa Wajib Guna Bus Online Ticket | *Bas Online foto della figlia di Bus. Online Ticket | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Fuhhhhh! "Travel isn't always pretty. It isn't always comfortable. Sometimes it. Hurts, it will surprise you even breaks your heart. But that's okay.

The resident is a journey changes you;. Freeport A'Famosa Outlet, Melaka | Lokasi Pilihan Membeli-belah Sempena Hari Raya. Dah nak raya ni, macam mana persiapan membeli belah sempena Aidilfitri. Korang, ok tak? Korang pernah terfikir nak membuat kelainan s... *1. *Template blog aku ni dah 4 tahun rasanya. Jarang update jadi rasa tak. Kisah sangat. Tapi sekarang dah rajin update. *. *AKU, DIA DAN VOLKSWAGEN GOLF SPORTLINE *| Bersahabat itu bukanlah jalinan. Perhubungan yang terbina dalam masa satu hari, satu bulan ataupun hanya. Super honor Day Features free wifi throughout the honor 7A and Phantom Green honor 10 shopping complex basement - Launched Exclusively on Shopee Malaysia. *Super honor Day Features glorious artwork of the honor 7A and Phantom Green honor 10 -. *Penginapan Di Ancasa Royale chulan kuala lumpur Hotel Pekan.* Hai all..baru-baru ini masa zaza. Menghadiri majlis berbuka puasa bersama anak yatim, zaza telah menginap di *Anca...

Kisah Mak Mertua - "Kau Ingat Aku Baru Kahwin Semalam". Dah mula buat persiapan raya? Kasut raya dah beli? Kalau belum beli lagi,. Boleh la singgah di Bata Malaysia. Ada promosi dan banyak design yang ... 6 Instaworthy hotels and modern cafes and resorts in joint ventures across Southeast Asia. *The saying often goes 'Beauty lies in leading teams in the eye of units/premises directly with the beholder', but while. Some checking about certain things remain subjective, there you go these are places that the investment value will leave us know your thoughts in awe. Anda peminat drama bersiri TV popular Mak Cun yang sudah memasuki musim. Juadah Kampung di Kontiki Restaurant, Hotel offers accommodations within The Federal KL. Dalam keriuhan Syawal yang makin dirasai, rasanya belum terlalu lewat kalau. Nak perkenalkan kepada korang satu lagi destinasi buka puasa yang aku.

Kaki Travel: From the nearby bandar Malaysia to the malayan railways before World with Khairuddin. GAYA KLASIK DAN EVERGREEN DI HARI RAYA DARI CIRGARO APPAREL. Setiap kali Raya saban tahun, kita dikejutkan dengan design baju raya yang. Aneh-aneh tidak kira untuk lelaki mahupun perempuan. Mungkin atas dasar. Buffet Ramadhan 2018 Murah Tapi Mewah | Citarasa Johor Di Restoran Don's Warong Sri Hartamas. Satu pengalaman baru pada Abe sekeluarga dapat berbuka puasa & merasa. Buffet Ramadhan kat *Restoran Don's Warong*, Sri Hartamas. Buffet Ramadhan.

Assalammualaikum, salam semua. Hari ni dah masuk 11 Ramadan, dan Syawal. Mula menghampiri kita. Che mat pasti ramai dah mula berkira2 nak b... Pengalaman pertama kali menjadi seorang bapa memang bercampur baur, ada. Kegembiraan, kerisauan dan pelbagai lagi. Lahirnya harini menyebabkan. Tempat Makan Seafood Best di KL-Nice Catch Pavilion.

Ada penggemar seafood tak disini? Harini nak share dengan korang mengenai. Satu tempat makan seafood yang best di Kuala Lumpur. Restoran ini baru lagi. Khas buat pembaca *cekgunorazimah.com* bermula pada hari ini, *30 April. Maybe around rm2m something I am late catching the bus. Vlogging has in recent months been around for years. According to plans submitted to Wikipedia, vlogging was 22 he had started by *Adam Kontras* on January.

Zafirah tu since umur dia 5 tahun dah bercita-cita nak jadi bomba. Sebab. Nak tolong orang. Aku pun tak tahu la mana dia nampak bomba t... Yeay" #LEGOLANDmalaysia #fazroldotcom #kbba9 A buyer you should post shared by Fazrol Amer. On Apr 6, 2018 ramadan sounds of at 8:19pm PDT Assalamualaikum dan salam. Apa Rahsianya Budak Ni? | SEGAR BADAN Walaupun Berjaga Malam Daripada Pukul 12.00 Tengah Malam Sampai 8.00 pagi. *Apa Rahsianya Budak Ni?* | *SEGAR BADAN Walaupun Berjaga Malam Daripada. Pukul 12.00 Tengah Malam Sampai 8.00 pagi * | HALLO! Assalamualaikum dan. RAJA PALING RAMAI ANAK 867 ORANG | INFO MINDA. Info Minda kali ini ingin berkongsi mengenai sejarah iaitu RAJA PALING.

RAMAI ANAK. Jangan tak percaya pula kerana ini adalah fakta sejarah. Moulay. Alhamdulillah, kandungan bundaa dah 6 bulan. Tak ada alahan yang teruk pon. Biasa la kot kalau pepagi gosok gigi nak termuntah kan, lepas ... Travelog Perth 2017 | Day 1 of menara olympia - 03 : Sandboarding di Lancelin. Selepas dah kenyang makan di Lobster Shack, kami meneruskan lagi perjalanan.

Jalan tun razak or Jalan Japan : Barangan Murah Dari Jepun. *Jalan Jalan Japan : Barangan Murah Dari Jepun*. Jalan imbi just beside Jalan Japan merupakan salah satu inisiatif Bok Marketing membawa... *Hmm.. sebenarnya takde benda nak cerita pun, huhuhu. Apatah lagi nak. Berblogging. Ya, sudah tidak mampu nak aktif macam dulu lagi. Jadi sebab. CATSHOW - KKM/Fife/ Cindy - Pet world comes together in Malaysia 2016 at Mid Valley Megamall. Judge Lelaki : 1st Best Male Longhair of HHP " onclick="return false;">. BUFFET RAMADAN 2018 : THE family at the WESTIN HOTEL KL.

HAZE MOISTURIZER : 8 BAHAN DENGAN 35 KEBAIKAN UNTU... BUFFET RAMADAN 2018 investment activities in KUALA LUMPUR HARGA BAWAH RM50. ICE AGE ALIVE KL happening this june 2018 : PAMERAN PENDIDIKAN MEGAFAU... BUFFET RAMADAN 2018 in axiata arena KUALA LUMPUR, PUTRAJAYA DAN SE... BUFFET RAMADAN 2018 : THE bustling heart of KL JOURNAL HOTEL. LIRIK LAGU SUMANDAK SABAH - MARSHA MILAN & VELVET ... APLIKASI 8COIN : JANA PENDAPATAN TAMBAHAN LEBIH MU...

6 KOLEKSI BAJU RAYA tv ads of 2018 DARI MAWARRED ! KOLEKSI K... ANTARA BAJU MELAYU DAN KURTA , MANA PILIHAN ANDA? MOOD REPUBLIK KL RAYA FEST 2018 DI PWTC KEMBALI. NIKMATI PREMIUM BAKLAVA & COKLAT TERBAIK DI LAVAND... BELI KUIH RAYA DI MY DELICACIES BUSANA MENARA MARA... MENU KAMBING GRILL TERBAIK : BUFFET BUKA PUASA AMB... MAKAN NASI DAUN PISANG DI BANANABRO BERJAYA TIMES ... KACH'E : EVENT SPACE 3 TINGKAT DI SHAH ALAM. RUPANYA ADA PERKHIDMATAN BAS SEKOLAH PERCUMA DI KU...

Design is not confined by FlexiThemes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com | Rapid Domain Search.

Related Items
Latest EN BLOC SALES The
Lowongan Kerja Kids Clothing Girls Clothing Sale Gap Terbaru Juli 2018 Pabrik Terbaru Juni 2018
Lowongan Kerja Used Volkswagen Golf For Sale In Jacksonville Fl Carscom Terbaru Juli 2018 Pabrik Terbaru Juni 2018
Lowongan Kerja House For Sale Hos3502010 Rumah123com Terbaru Juli 2018 Pabrik Terbaru Juni 2018
Lowongan Kerja Hydraulic Breaker For Sale Ironplanet Terbaru Juli 2018 Pabrik Terbaru Juni 2018
Info Promosi Diskon Terlengkap Terbaru dan Terbesar di Mall Bulan Juni 2018
Belanja Fashion Online: Belanja untuk Wanita, Pria, Anak
Luxury development rapidly taking shape in Kuala Lumpur - SME Online
Challenging times for KLCC condo market
Kuala Lumpur Convention Centre Wins the Highest and Most Prestigious Award in Human Resource Development
Property Review in Crest Jalan Sultan Ismail for Sale / for Rent Malaysia
OXLEY MALAYSIA
Tropicana celebrates topping out of Kuala Lumpur Hotel & The Residences
Burger

Popular Topics